Aktualno KUD Smotra

3.Folklorni susreti grada Slunja

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Slunj i KUD-a „Lađevčani“ 08.09. 2022. na Trgu Zrinskih i Frankopana održani su 3.Folklorni susreti grada Slunja pod nazivom „Raduj nam se SLOVIN GRADE 2022“. Na 3.Folklornim susretima sudjelovali su KUD „Izvor“ Rakovica, KUD „Graničar“ Cvitović, KUD „Korana“ Slunj, KUD „Sv.MIHOVIL“ Nikšić, Pjevačka skupina KUD-a „Korana“ Slunj, Dječja skupina KUD-a „Korana“ Slunj, KUD „Izvor“  i Generalski Stol i HKUD „Glinska tamburica“ Glina.

Na iznimno uspješnim folklornim susretima ZAKUD Karlovačke županije zahvalio se organizatorima i sudionicima, a njihovu zahvalu prenosimo u cijelosti:

„Iskrene čestitke organizatorima i sudionicima veličanstvene smotre folklora -3. Folklorne susrete Grada Slunja 2022.”Raduj nam se Slovin grade ” održane 8.9.2022. u Slunju. velika hvala domaćinima Kud-a ” Lađevac ” na toplini i pažnji na čelu sa gospođom Dragom Medved . Hvala poznatom snimatelju Stjepanu Salopeku koji sve ove godine snima i podržava naš folklor. Čestitke Dakiću i ekipi na odličnom razglasu. Hvala i gospodinu Butini na  fotografijama. Bila mi je čast pozdraviti sve prisutne kao izaslanik  županice Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin  i kao predsjednik ZAKUD-a Karlovačke županije te zajedno sa gradonačelnicom grada Slunja Mirjanom Puškarić otvoriti 3. Folklorne susrete Grada Slunja.

Predsjednik ZAKUD-a Karlovačke županije: Damir Škrtić dr.vet.med.“

 

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Sluškinje u gospodara

Selo hr

Dubički susreti

Selo hr

Svjetski dan žena

Selo hr