Galerija KUD

KUD “Slavko Janković” Šiškovci- Nedjeljno popodne

Kulturno umjetničko društvo „Slavko Janković“ iz Šiškovaca, organiziralo je fotografiranje svečane i polusvečane nošnje u svrhu trajne foto- građe društva , te u svrhu promocije na facebook stranici društva (http://www.facebook.com/kud.slavkojankovic.siskovci), ali i na ostalim stranicama i portalima, kao i na portalu selo.hr. Albumi su tematski obrađeni, od kojih izdvajamo: Nedjeljno popodne, Cure i momci u crkvi, U šokačkoj sobi, Snaša Janja, Stavljanje pletenice, Šuškanje kukuruza, te album Retro.

Uprava KUD-a „Slavko Janković“ se od srca zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i održavanju fotografiranja, od toga izdvajamo našu fotografkinju Dijanu Bošnjak, naše modele i članove: Janju Jemrić, Janju Crnković, Martinu Jemrić, Nikolinu Strukar, Anu Jemrić, Elizabetu Boričić, Marinu Martić, Ivana Štimca, Davida Štimca, Dražena Matijašević i Krešimira Kolođi. Posebna zahvala je voditelju društva Mati Jemrić na strpljenju, oblačenju cura i odabiru narodnog ruha.

A sada vas prepuštamo našim albumima i fotografijama , šarenilu prekrasnog narodnog blaga sela Šiškovci, mladenačkoj ljepoti cura i momaka te gracioznosti snaša.

za Portal Selo.hr >>>> Dražen Matijašević

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Pokladno jahanje – Ilok – 2013

Selo hr

Festival cvijeća i drveća u Osijeku

Selo hr

23. Obljetnica udruge za očuvanje kulturne baštine Jasenovac

Selo hr