Dodavanje članka za objavu

Selo hr

Molim popunite obrazac kako bi zadovoljili sve potrebne uvjete za kvalitetan članak.
Poštujući autorska prava molimo Vas da obavezno navedete tko je autor fotografija i teksta, da li je to Vaša udruga ili je pojedinac. Ukoliko prosljeđujete članak objavljen u nekom mediju obavezan je link članka kao izvor informacija.Naslov članka.Kopirajte tekst koji ste napisali u nekom od programa za pisanje ili na društvenim mrežama.

Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu ili broj mob. kako bi Vas mogli kontaktirati u slučaju potrebne za dodatnim informacijama. NAPOMENA: Kontakt informacije neće biti javno vidljive.

Odaberi kategoriju članka, moguće je više opcija, ukoliko niste sigurni nije obavezno.

Molimo Vas upišite autora fotografija, bilo da je udruga ili osoba. Ukoliko se radi o članku u kojem su korište fotografije iz nekog drugog izvora, navedoite kojeg.Odaberi datoteku

Najveća doputštena veličina 2 MB Ukoliko niste sigurni, odabir prepusite nama. Mi zadržavamo pravo ukoliko fotografija nije dobre kvalitete, da odaberemo neku drugu od dostavljenih.

Browse...

Najveća doputštena veličina 15 MB

Browse...

Najveća doputštena veličina 15 MB. Ovaj dio koristite jedino ukoliko u prethodnom koraku niste uspijeli prenijeti sve fotografije.

Browse...

Najveća doputštena veličina 2 MBPlease wait...