Aktualno KUD Smotra

Jesen u Pauriji

U organizaciji KUD-a „Paurija“  Dubravci održana je 16.po redu manifestacija “Jesen u Pauriji”. Iako im vrijeme nije bilo naklonjeno domaćini su uspješno odraditi manifestaciju u vatrogasnom domu DVD-a „Mračin“. Zbog vremenskih prilika otkazana je izložba domaćih proizvoda i rukotvorina.

Kiša nije spriječila dolazak folkloraša koji su pokazali bogatstvo hrvatskog folklora i svojim nastupom uljepšali program manifestacije prezentirajući bogato nasljeđe hrvatske tradicijske kulture iz kraja kojeg dolaze. Na kraju kulturnog programa održano je natjecanje u starim seoskim igrama.

Na 16. manifestaciji “Jesen u Pauriji” nastupili su:

  • KUD-a „Paurija“ Dubravci
  • KUD “Ivo Čakalić” Kaptol,
  • KUD “Izvor” Generalski Stol,
  • KUD “Lipa” Slavetić,
  • KUD “Luzarica” Pridraga i
  • FA “Ivan Mažuranić” Karlovac.

Domaćin se na kraju manifestacije zahvalio na pomoći i podršci svim koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji uz nadu da se u još većem broju vidimo sljedeće godine.

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Dani Posavine

Selo hr

Oglavlje udanih žena

Selo hr

56. Voloderske jeseni

admin