Aktualno Smotra

KROZ TIHU PONOĆ

Kulturno umjetničko društvo “Lipovac” Generalski Stol za kraj 2023.godine odradilo je tradicionalni božićni koncert. Prekrasan koncert pun malih folkloraša obučenih u narodne nošnje natiskanih oko pozornice gdje su u dječjoj razigranoj radoznalosti promatrali svoje roditelje, bake, djedove i susjede, dali su prisutnima blagdanski ugođaj Božića.

 KUD “Lipovac” Generalski Stol naglasili su:

„Potrudili smo se da posjetitelji zaista osjete toplinu  blagdanskog ozračja, a nadamo se da smo u tome i uspjeli. Bilo nam je neizmjerno drago vidjeti prepunu salu gledatelja pa se ovim putem zahvaljujemo svima koji su došli podržati našu organizaciju.

Veliko hvala našim dragim gostima KUD “Sveta Ana – Vučjak” Karlovac što su se odazvali našem pozivu te svojim folklornim točkama uveličali naš program. Čestitamo vam na izvrsnom nastupu! Nadamo se da ste uživali, zabavili se te da ćemo našu prijateljsku suradnju nastaviti i dalje.

Također hvala našoj podupirućoj članici Branki Pavletić na riječima upućenim našoj predsjednici i društvu. Drago nam je da postoje ljudi koji istinski i sa srcem podržavaju naš rad!

Po završetku programa nastavili smo zajedničko druženje uz zvuke Tamburaškog sastava Rečički Sokoli. Momci su oduševili sve prisutne!

I na kraju, hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj našoj organizaciji. Godinu 2023. završili smo kroz pjesmu i ples, a jednako veselo započet ćemo i 2024. u kojoj vam svima skupa želimo puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha. „

Izvor i fotografije: KUD “Lipovac” Generalski Stol

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Ivan Goran Kovačić u Szombathelyu

Selo hr

Novogodišnji običaji – malo drugačiji

Selo hr

100 godina – Pokupljanka Brest Pokupski

Selo hr