Aktualno Dijaspora KUD Smotra

Međunarodni festival “Paralia Fest”

Međunarodni festival “Paralia Fest” održava se svake godine u Parali, Grčka, i okuplja folklorne plesače i glazbenike iz cijelog svijeta. Festival se održava u gradu Paralii, koji se nalazi na obali Egejskog mora u Grčkoj. Paralia je popularno turističko odredište s lijepim plažama, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom ponudom.

Festival “Paralia Fest” osnovan je 2003. godine s ciljem promicanja folklora i kulturnog razmjene. Od tada je festival rastao u popularnosti i privukao tisuće sudionika i gledatelja iz cijelog svijeta, prepoznat kao sjajna prilika da se upoznavanja s raznim kulturama i tradicijama kroz ples i glazbu. Uključuje niz nastupa plesnih i glazbenih grupa iz različitih zemalja. Osim plesnih i glazbenih nastupa, na festivalu se održavaju i radionice, izložbe i druge kulturne manifestacije.

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

KUD Graničar – Čazma – Božićni koncert

Selo hr

Prelo

Selo hr

Spoj istarskog krša i slavonske ravnice na folklornom susretu u Raklju

Selo hr