Aktualno KUD

Božićno-humanitarni koncert

Završetak godine za Kulturno umjetničko društvo Gradići bio je i više nego u Božićnom duhu. Blagdanski koncert društva spojen je sa humanitarnom akcijom za pomoć njihovim sumještanima Andreju i mami Aniti Skrbin. U hvale vrijednoj akciji KUD-u Gradići pridružili su se i VIS Danice, FA Turopolje i KUD Ščitarjevo.

Zasigurno treba pohvaliti i sve stanovnike Velike Gorice na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom kojima je trebalo samo deset dana humanitarne akcije „Andrejevo vozilo“ da prikupe dovoljno sredstava za kupovinu vozila sa bočnim vratima te na ista ugradila rampa za invalidska kolica.

Cilj humanitarnog koncerta bio je prikupiti sredstava za kupnju gusjeničara za invalidska kolica kao i građevinske radove za prilagođavanje stepenica za Andrejeve potrebe.

Najbolje bi bilo ovu objavu završiti riječima članova KUD-a Gradići:

„Gorica je Velika jer samo se srcem dobro vidi“

 Foto: KUD Gradići

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Međunarodni festival “Paralia Fest”

Selo hr

Narodne nošnje i običaji – ROMI

Slavica Moslavac

Tradicionalna Livanjska noć – Zagreb

Selo hr