Aktualno KUD Smotra

Odvoračka sela srcu najmilija

U organizaciji KUD-a Odvorci održana je 1. folklorna manifestacija pod nazivom “Odvoračka sela srcu najmilija” koja je u Grgurevićima okupila uz domaćine, folkloraše iz Sibinja, Slobodnice, Slavonskog Kobaša, Bebrine i Starog Slatinika.  Domaćinima KUD-u Odvorci svojim dolaskom manifestaciju su uveličali KUD Tomislav iz Sibinja, KUD Šokica iz Slobodnice, ŽPS Vesele Slatinčanke iz Starog Slatinika, KUD Bebrina te KUD Matija Gubec iz Slavonskog Kobaša.

Nazočne su pozdravili predsjednica Josipa Topalović i načelnik općine Josip Pavić, dok je manifestaciju otvorio Branko Polić pjesmom sa članovima Kud-a Odvorci.

Izvorni članak možete pročitati na sljedećem LINKU

Foto: SB Online

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Salomon Berger

Selo hr

Dani Posavine

Selo hr

Vizionarka sa Zrina

Selo hr