Aktualno KUD Smotra

40. revijalna Smotra folklora Moslavine

U organizaciji Gradskog saveza KUD-ova Grada Kutine i suorganizatora Pučkog otvorenog učilište Kutina te grada Kutina kao pokrovitelja nakon dvije godine stanke održana je 40. Smotra folklora Moslavine. Istinski čuvari kulturne baštine, uz odličnu organizaciju smotre svojim su nastupima oduševili prisutne unatoč brojnim nedaćama i dugom periodu bez nastupa i proba.

Sudionike 40. revijalne Smotre folklora Moslavine u ime Grada Kutine pozdravio je i zahvalio im se na dolasku Robert Krpes, predsjednik Gradskog vijeća Kutine.
Nastupili su: KUD „Repušnica“, Češka beseda Međurić, KUD „Ivančice“ Kutina, KUD „Seljačka sloga“ Kutina, KUD „Ilova“, KUD „Husain“, KUD Šartovac, KUD „Moslavina“ Kutina, Matica slovačka Međurić i KUD „Banova Jaruga“.

Više o smotri pogledajte na stranici  Gradskog saveza KUD-ova Grada Kutine

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Iz povijesti – Bosutski dani – Andrijaševci 2012

Selo hr

Prelo

Selo hr

Rađanje i odgoj djece u seoskom okružju

Selo hr