Aktualno KUD

Đed Jocina svinjokolja

Uloga amaterskog kazališta u kulturnom životu Hrvatske višestruka je. Doprinosi očuvanju i promicanju kazališne kulture u lokalnim zajednicama. Pruža priliku za kreativno izražavanje i druženje ljudima različitih dobnih skupina i zanimanja, ali i otkriva i njeguje nove skrivene talente. Predstave amaterskih kazališta često su raznovrsne, obuhvaćajući komedije, drame, mjuzikle i autorske projekte. Iako amaterska kazališta nemaju profesionalnu produkciju, to nadoknađuju nevjerojatnim entuzijazmom, strašću i autentičnošću.

Na 6. Večeri pučkih igrokaza u Starom Slatniku u organizaciji Pučke pjevačke skupine Veseli Slatinčani predstavom „Đed Jocina svinjokolja“ predstavio se KUD “Krešimir Šimić” Podcrkavlje, autor teksta je Danijel Lazić. Predstavu možete pogledati zahvaljujući video uradku  Đure Oreščanina.

Video: Đuro Oreščanin

Selo hr

Autor objave je uredništvo portal Selo.hr. NAPOMENA: Sadržaj portala u velikoj mjeri temelji se na dostavljenim informacijama i fotografijama čitatelja portala Selo.hr. Ukoliko imate više informacija i smatrate da je potrebno korigirati gore navedenu objavu, molimo Vas u cilju što točnijeg informranja javnosti da nam se javite na info@selo.hr sa dokazima koji potkrepljuju Važu izjavu.

Related posts

Društvo Slovačko – Hrvatskog prijateljstva

Selo hr

KUD „Tounjčica“ – „Popevaju lepo tak…“

Branko Rumenović

IŽIMAČA – Beravci 2013

Josip Hren